Yritysinfo

Staffer on vuodesta 2005 lähtien toiminut henkilöstövuokraukseen erikoistunut yritys, joka välittää pätevää työvoimaa skandinavialaisiin yrityksiin.

Henkilöstövuokrauksen avulla yritys pystyy saamaan nopeasti työvoimaa yllättäviin työtehtäviin, sesonkiajan tarpeisiin sekä projektitöiden suorittamiseen.

Nykyisessä kilpailutilanteessa on olennaista vähentää kiinteiden kustannusten osuutta, ja henkilöstökulut vievät niistä suuren osan. Vuokratyövoimaa käyttävät yritykset saavuttavat varmemmin asettamansa tulostavoitteet, ja niillä on joustavammat työjärjestelyt. Siten he ovat muita yrityksiä sopeutumis- ja kilpailukykyisempiä. Me otamme itsellemme työnantajan tehtävän kaikkine velvollisuuksineen. Kaikkien mahdollisten riskien välttämisen lisäksi työntekijöiden rekrytoinnin vaiva ja siihen kuluva aika vähenevät. Meidän avullamme pystytte keskittymään päätehtäväänne, tehostatte ajankäyttöä ja vähennätte stressiä, jonka rekrytointi usein aiheuttaa.

Työvoimanvuokrauspalvelu on samalla hyvä talousarvion väline. Käyttäessänne meitä apuna suunnittelussa säästytte monilta epämiellyttäviltä yllätyksiltä. Liikemaailmassa on aina helpompi toimia, kun tietää, mitä ja milloin on saatavilla. Me sopeudumme teidän tarpeidenne mukaisesti ja päämääränämme on pitkäaikainen, suunnitelmallinen ja aktiivinen yhteistyö.

Tärkein tavoitteemme on pätevän työvoiman vuokraus Euroopan Unionin säädöksiä, määräyksiä ja sopimuksia noudattaen.